Maler i København & Sjælland

Søger du en erfaren maler med sans for detalje og respekt for deadlines?
(+45) 29 72 85 05

Malerarbejde

Holme Entreprise ApS er din garanti
for veludført malerarbejde

Leder du efter en kompetent maler til renovering af din ejendom? Vi udfører professionelt malerarbejder af enhver størrelse for private boligejere, virksomheder og offentlige instanser. 

Vores opgaver spænder bredt, og der er ingen opgave, der er for stor eller lille til, at vi vil tage os af den. Kernen i vores forretning er den gode kundeservice, og vi går til alle opgaver med en positiv indstilling, uanset hvor omfattende den er.

Vi udfører professionelt malerarbejde til tiden

Vi vægter den gode relation til vores kunder højt. Derfor sætter vi os altid ind i dit individuelle behov, så vi kan rådgive dig på baggrund heraf. På den måde ender du altid med et professionelt resultat, som indfrier dine forventninger.

Alle maleropgaver indledes med en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og behov. Når vi har dannet os et overblik over opgavens omfang, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Kontakt os i dag for at komme i gang.

Specialer

Kompetent maler til alle typer maleropgaver inde- og ude

Når du vælger os, får du en kompetent maler, der sikrer dig et professionelt resultat med en god finish. Vi tager højde for alt, og vi tager altid udgangspunkt i din ejendom eller virksomhedskontorer, så du får det absolut bedste slutresultat.

Maling af hus & lejlighed

Maling af flyttelejligheder

Filt- og vævsopsætning

Kontakt os

Har du et projekt?

Vi kan hjælpe med alle former for byggeprojekter almindelige tømrer-, murer- og maleropgaver til større renoveringer og hovedentrepriser.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.