Murer i Storkøbenhavn & Sjælland

Søger du en erfaren murer med respekt for deadlines?
(+45) 29 72 85 05

Murerarbejde

Holme Entreprise ApS er din garanti
for veludført murerarbejde

Leder du efter en professionel murer til dit byggeprojekt? Hos Holme Entreprise udfører vi murerarbejde for private husejere, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan hjælpe med alle former for murerarbejde, og vi garanterer et professionelt resultat hver gang.

Vi hjælper hver dag kunder med murerarbejde i på Sjælland – herunder København, Roskilde, Holbæk og Helsingør. Når du vælger os, er det, fordi du ønsker en seriøs samarbejdspartner, der kan hjælpe med at realisere dine byggeprojekter.

Mere end 20 års erfaring fra byggebranchen

– og vi vægter kundeservice højt. Når du vælger os, får du en samarbejdspartner, som er ambitiøs på dine vegne – og vi sørger for, at du bliver holdt i hånden gennem hele byggeprojektet.

Det er vigtigt, at du som kunde føler dig godt tilpas. Derfor får du rådgivning gennem hele processen, så du altid er klædt på til at træffe de rigtige beslutninger. Det er væsentligt, at dine ønsker bliver indfriet, så du bliver glad for det endelige resultat.

Specialer

Få overblik over vores kernekompetencer

Alm. mureropgaver

Renovering af facader

Renovering af badeværelser

Klinker og flisearbejde

Renovering & entrepriser

Nybyggeri & tilbygning

Kontakt os

Har du et projekt?

Vi kan hjælpe med alle former for byggeprojekter almindelige tømrer-, murer- og maleropgaver til større renoveringer og hovedentrepriser.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.