Epoxy Gulve

Vi er specialiseret i epoxygulve til industri og erhverv
(+45) 29 72 85 05

Står du overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt? Så er der mange beslutninger, du skal forholde dig til. Hos Holme Entreprise varetager vi hele byggeprojekter fra indledende dialog til færdigt projekt – og vi sørger for, at du bliver holdt opdateret hele vejen gennem forløbet.

Når du vælger os til totalentreprise, sørger vi for at tage hånd om det hele. Du har kun kontakt til én samarbejdspartner, som sørger for at holde det samlede overblik over byggeriets fremdrift. Vi har en bred erfaring med byggeprojekter af enhver størrelse, og der er ingen opgave, som er for stor eller lille til os. Vi hjælper dig, uanset om du har brug for en mindre renovering, en tilbygning eller nybyggeri – og vi varetager alle opgaver med en positiv, professionel og ambitiøs tilgang.

Lad os stå for entreprisen for dit byggeprojekt

Når du vælger Holme Entreprise, får du en seriøs og professionel entreprenør, som sørger for, at dit byggeprojekt bliver opført indenfor den aftalte tidsramme og til den aftalte pris. Vi har en bred viden indenfor byggeprojekter, og vi vægter vores faglighed højt. Vi er eksperter i at håndtere store og små byggeprojekter, og vi sikrer, at alle processer forløber efter det, der er aftalt. Vi står for at korrespondere med de involverede faggrupper, så du kun har én samarbejdspartner at holde styr på. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om hverken tidsplaner eller kontrakter – det tager vi os af, altsammen. Du bliver holdt i hånden gennem hele projektet, og vi sikrer, at der ikke træffes beslutninger, du ikke er bekendt med.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad jeg kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefonen eller udfylde fomularen.