Facaderenovering

Trænger din ejendom til en facaderenovering?
(+45) 29 72 85 05

Trænger din facade til at blive renoveret? En facaderenovering kan give din ejendom helt nyt liv. Den kan enten komme til at fremstå som ny, eller du kan kombinere den nye facade med de gamle detaljer for et helt unikt og personligt look.

Hos Holme Entreprise udfører vi facaderenovering for private boligejere, virksomheder og offentlige instanser på Sjælland – herunder København, Roskilde, Holbæk og Helsingør. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi kan hjælpe dig med facaderenoveringer af enhver størrelse.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Udkradsning af og renovering af fuger
  • Udbedring af sætningsskader
  • Sandblæsning
  • Facadepudsning
  • Facadeisolering
  • Ændring af facadens look

Når vi renoverer din facade, sørger vi samtidig med at udbedre eventuelle skader, som er forårsaget af vind, vejr og tiden. Hvis der er behov for det, kan vi samtidig isolere facaden, så ejendommen får et bedre indeklima og bliver mere miljøvenlig.

Skal vi tage en uforpligtende dialog om facaderenovering?

Hos Holme Entreprise har vi mere end 20 års erfaring med renovering af facader og murværk. Vores tilgang er professionel, kvalitetsorienteret og servicemindet – vi går op i den gode relation til vores kunder, og vi rådgiver dig gennem hele processen.

Derfor får du også altid besked, hvis den nuværende stand gør, at det er nødvendigt at udføre genopretning af sætningsskader eller lignende. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov, så du får præcis den facade, du drømmer om.

Kontakt os i dag for en indledende samtale om dine ønsker til din nye facade. Vi giver altid et uforpligtende prisoverslag på facaderenovering – og der dukker ikke ubehagelige efterregninger op. Når vi har givet en pris, er den fast.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad jeg kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefonen eller udfylde fomularen.