Renovering af badeværelser

Lad os realiserer dine drømme et flot og funktionelt badeværelse
(+45) 29 72 85 05

Skal du have renoveret badeværelset? Uanset, om der er tale om en delrenovering, totalrenovering eller blot en række mindre forbedringer, er vi hos Holme Entreprise klar til at hjælpe dig med at realisere dine ønsker til dit nye badeværelse.

Når du vælger os som totalleverandør i forbindelse med renovering af dit badeværelse, får du en professionel løsning, som indfrier alle dine ønsker og behov. Vi varetager al koordinering og udførelse, så du kun har én kontaktperson – det sikrer dig den absolut bedste løsning for dit nye badeværelse.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Totalrenovering af badeværelset
  • Modernisering af badeværelset
  • Nye fliser og klinker
  • Udskiftning af armaturer og sanitet
  • Montering af badekar og brusekabine
  • Renovering af gulve og lofter
  • Koordinering

Vi har 20 års erfaring med renovering af badeværelser

Hos Holme Entreprise har vi mere end 20 års erfaring med renovering af badeværelser. Når du vælger os, får du en seriøs samarbejdspartner, som kan varetage hele byggeprocessen fra A til Å.

Fliser og klinker er blandt vores specialiteter, og vi er altid klar til at rådgive dig til, hvordan du udnytter rummet bedst muligt. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, når du vælger os til badeværelsesrenovering.

Uanset, om der blot er behov for et mindre facelift af dit badeværelse, eller om du ønsker en totalrenovering, hvor alt ændres, står vores hold klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi renoverer dit badeværelse, så det matcher dine drømme.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad jeg kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefonen eller udfylde fomularen.