Renovering af tag

Lad os renovere dit gamle tag eller etablere nyt tag
(+45) 29 72 85 05

Trænger din bolig til at få renoveret taget? Hos Holme Entreprise har vi mere end 20 års erfaring med tagrenovering. Vi sikrer dig et professionelt og solidt resultat, ligesom vi rådgiver dig gennem hele byggeprocessen, så træffer de rigtige beslutninger undervejs. 

I Danmark har vi skiftende årstider, og det påvirker dit tag – det skal kunne modstå regn, blæst, sol, sne og frost. Hvis det ikke er i god stand, risikerer du, at det ødelægger standen på dit hus. Hvis taget er utæt, er det på tide at få det renoveret. 

Vi hjælper blandt andet med:

  • Renovering af eksisterende tag
  • Etablering af nyt tag
  • Udskiftning af ødelagte tagsten
  • Rådgivning gennem hele forløbet
  • Valg af tagtype

Lad os stå for renovering af dit tag

Den største gevinst ved renovering af tag er, at dit hus bliver bedre isoleret og mere modstandsdygtigt overfor vind og vejr. I sidste ende kan det medføre, at du undgår store beskadigelser på huset – og dét er en stor gevinst i sig selv.

Hos Holme Entreprise er vi eksperter i renovering af tag, uanset om der er tale om etablering af et helt nyt tag eller udbedring af skader på det eksisterende. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige tagtype, og vi holder dig i hånden gennem hele processen.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine ambitioner, ønsker og drømme for dit nye tag. Vi står klar til at hjælpe dig, og vi giver gerne et prisoverslag på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til, før du accepterer et eventuelt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad jeg kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefonen eller udfylde fomularen.