Tilbygning

En tilbygning kan både være en god investering for familien – men øger også husets værdi
(+45) 29 72 85 05

Ønsker du at udvide det eksisterende boligareal med en tilbygning? Så er du ikke alene. Mange danske husejere vælger at få etableret en tilbygning, fordi kvadratmeterne er for sparsomme til det aktuelle behov – og her er en tilbygning en praktisk løsning.

Hos Holme Entreprise har vi mere end 20 års erfaring med tilbygninger, og vi kan garantere dig et professionelt resultat. Vi respekterer den eksisterende ejendom, og sørger samtidig for at dine ønsker og behov bliver indfriet.

Lad os stå for at etablere din nye tilbygning

Der er mange muligheder, når du skal have opført en tilbygning til din eksisterende bolig. Det betyder, at der er mange forskellige valg, du kan træffe – og med os på holdet, får du rådgivning gennem hele processen, så du er sikker på, du træffer de rigtige valg.

Vi sørger blandt andet for:

  • Projektering og planlægning af byggeriet
  • Rådgivning gennem hele forløbet
  • Byggeansøgning
  • Opførsel af tilbygning
  • Koordinering med alle faggrupper
  • Afslutning af projektet

En tilbygning er ikke noget lille byggeprojekt, og der involveres flere forskellige faggrupper. Vi sørger for at koordinere og planlægge med alle håndværkere, så du kun har én part, du skal forholde dig til. Det sikrer dig et nemt og gnidningsfrit forløb, når du skal have etableret en tilbygning.

Lyder vi som den rigtige samarbejdspartner for dig? Så kontakt os for en uforpligtende samtale omkring dine drømme, visioner og behov. Vi udarbejder gerne et prisoverslag, som du kan forholde dig til.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad jeg kan gøre for netop dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefonen eller udfylde fomularen.