Tømrer i København & Sjælland

Søger du en erfaren tømrer med respekt for deadlines?
(+45) 29 72 85 05

Tømrerarbejde

Holme Entreprise ApS er din garanti
for veludført tømrerarbejde

Mangler du en tømrer til at realisere dine byggeplaner? Så er Holme Entreprise det oplagte valg. Vi hjælper hver dag kunder på Sjælland med tømreropgaver, og vi går til hver opgave med en positiv og professionel indstilling.

Mere end 20 års erfaring fra byggebranchen

Når du vælger os, får du en seriøs samarbejdspartner, som går hele vejen for at sikre dig det bedst mulige resultat. Vi rådgiver dig gennem hele byggeprocessen, så du er sikker på, du altid træffer de beslutninger, der er bedst i netop dit tilfælde.

Vi hjælper både private boligejere, virksomheder og offentlige instanser med tømrerarbejde. Vores kunder befinder sig på hele Sjælland – herunder særligt i København, Roskilde, Holbæk og Helsingør.

Specialer

Få overblik over vores kernekompetencer

Nybyggeri & tilbygning

Udestue

Entreprise & renovering

Døre & vinduer

Erhvervsbyggeri

Specialopgaver

Hvorfor vælge os til tømrerarbejde?

Når du vælger os, får du en seriøs tømrer, der kan håndtere alle processer af dit byggeprojekt – fra indledende dialog til færdigt projekt. Undervejs sørger vi for at vejlede dig, så du altid er opdateret på, hvordan arbejdet skrider frem.

Uanset størrelsen på dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig med tømrerarbejde. Vi varetager både store og små tømreropgaver, og vi kan helt sikkert også realisere dine drømme. Når du vælger os, får du en seriøs samarbejdspartner, der går hele vejen for at sikre dig det bedste resultat.

Hvis der er behov for det, kan vi varetage hele entreprisen for dit byggeprojekt, så vi står for al koordinering, håndtering og udførelse. Det sikrer dig et nemt og gnidningsfrit forløb, hvor du ikke skal bekymre dig om tidsplaner, budget og dialog.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog omkring dine byggeplaner. Du får altid et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde, så du har noget konkret at forholde dig til, før du accepterer et eventuelt tilbud.

Kontakt os

Har du et projekt?

Vi kan hjælpe med alle former for byggeprojekter almindelige tømrer-, murer- og maleropgaver til større renoveringer og hovedentrepriser.

Vi rykker gerne ud med kort varsel og sørger for faglig rådgivning fra start til slut. Vælger du os er du sikret, at du bliver efterladt med en god oplevelse og et godt resultat.